Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

MTD snøfres

MTD leverer solide og brukervennlige snøfresere til en gunstig pris. Her finner du modeller med både hjul og beltedrift.

MTD OPTIMA ME66T

Snøfreser med belter som egner seg til middels store gårdsplasser og parkeringsplasser. Solid og lettstartet fres med snorstart og 230v el.start. Beltedrift gjør at den har meget god fremkommelighet samt retningsstabilitet i forhold til hjulmodeller, spesielt på ujevne underlag. Leveres med styrespaker for å lettere å kunne svinge rundt hjørner og trange plasser. Sentermontert arbeidslys er standard.

Motor: MTD Snow Thor X 80 OHV 4 takt
272cm3 5,8 KW
- Tankvolum 3,0L
- Beltedrift
- Manuell gir. (6+2)
- Spaker for å svinge
- 230v elektrisk start
- Fresebredde: 66 cm
- Fresehøyde: 53 cm
- Arbeidslys
- Leveres klar til bruk

Kr. 22 995

MTD OPTIMA ME76

Kraftig 2-trinns snøfreser med grov innmatervalse som tar både hardpakket og tung blaut snø. Effektiv snøfres med elektrisk start og lys. Enkel joystick på utkastet for å kunne legge snøen der du vil gjør maskinen meget enkel og bruke. Egner seg for middels store innkjørsler og gårdsplasser. Styrespaker som gjør det enklere å svinge seg rundt hjørner og trange plasser. Kraftige knastedekk som har meget god gripeevne i snø og glatt underlag. Arbeidslys sentralt plassert for optimal sikt i mørket.

Motor: MTD Snow Thor X 90 OHV 4 takt
420cm3 7,8 KW
- Tankvolum 4,8L
- Hjul 16”x6,5
- Manuell gir. (6+2)
- Spaker for å svinge
- 230v elektrisk start
- Fresebredde: 76 cm
- Fresehøyde: 53 cm
- Arbeidslys
- Leveres klar til bruk

Kr. 17 295

Veil pris 18 995

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn